WHN: massaal testen om Covid19 bedreiging te stoppen

World Health Network lanceert plan om massaal te testen

Het huidige Nederlandse beleid van Rutte & Kuipers, ondersteund door het RIVM, laat Covid19 vrijwel onbelemmerd voortrazen door onze maatschappij. De consequenties zijn telkens nieuwe golven (her)besmettingen, een eindeloze stroom zieken en doden, en een voortdurend toenemende groep Long Covid patiënten. De gevolgen voor de gezondheid, stabiliteit van de maatschappij en de zorg, en uiteindelijk ook voor de economie zijn enorm. Alléén vaccineren zal dit niet stoppen. Dit is een doodlopende weg!

Er is echter een alternatief!

In het februarinummer van de Lancet Regional Health – Europe hebben enkele leden van The World Health Network een plan gepubliceerd om deze bedreiging voor de wereldgezondheid eindelijk te stoppen. De pandemie wordt aangepakt door een rigoureus, grootschalig testschema op te zetten, in combinatie met bekende preventiemaatregelen. Hierbij zijn géén lockdowns nodig, noch sectorsluitingen met grote impact op de maatschappij. Het artikel is hieronder ingevoegd als pdf, om door te lezen of te downloaden.

De verwachte resultaten zijn:

 • substantieel verminderde transmissie
 • voldoende vermindering om díe korte interventie te bereiken die alle nevenschade voorkomt aan gezondheid, maatschappij & zorg, en die de economie openhoudt
 • goedkoop, weinig ingrijpend, en toch een zeer effectief complementair risicobeperkend instrument
 • op grotere schaal geïmplementeerd, kunnen algemene testen de wereld naar een écht einde van de pandemie brengen, zonder lockdowns, sectorsluitingen of inperkingen van de persoonlijke vrijheid

AlleBurgers steunt dit initiatief van onze internationale partner WHN van harte, en doet hierbij een dringend beroep op onze regering en de leden van de Tweede Kamer om dit plan snel te onderzoeken!

4 reacties

 1. Long Covid is de hel, en ook echt het laatste wat onze krappe arbeidsmarkt nu nodig heeft. Perk het alstublieft in.

  1. Bedankt Anneke voor je openhartige reactie. Wij weten maar al te goed hoe erg Long Covid is, deels uit eigen ervaring en via sociale media. Wij doen er alles aan om deze ellende onder de aandacht te brengen bij de regering en de Tweede Kamer, want zij zijn de enigen die onderzoek kunnen (laten) doen naar therapieën én de instroom kunnen beperken. Helaas heeft dit kabinet ervoor gekozen om de pandemie inclusief alle gevolgen (ziekte, lijden, sterfte, invaliditeit, arbeidsongeschiktheid) systematisch onzichtbaar te maken. We doen ons best! Heel veel sterkte met wat je momenteel doormaakt!
   Joop

 2. Ga alstublieft weg met die onzin. Lees je in over de bijwerkingen van de vaccinatie. Die schakelen namelijk je eigen immuunsysteem uit. En daardoor raak je telkens opnieuw besmet.
  Mensen die na 2 prikken gestopt zijn er nog om te vragen zijn veel beter bestand tegen het COVID19 virus.

  Wat u waarschijnlijk gemist hebt is dat de hele “vaccinatie” toestand een medisch experiment is geweest. Dat had men nooit zonder uw toestemming mogen doen, aldus de Neurenberg-code. Daarbij had men u volledig moeten inlichten over de risico’s en de feiten.
  Is u bijvoorbeeld vertelt dat het een gen-therapie was?
  Ook al niet dus.
  Is u vertelt dat niemand weet wanneer die spike-proteinen een keer ophouden dat niet-eigen DNA aan te maken? Nee natuurlijk.
  Bij deze; niemand weet wanneer de mRNA uitgeraasd is in uw lichaam.
  Is u vertelt dat 80% van de vrouwen die in hun 1e trimester zwanger zijn hun kind verliezen door doodgeboorte of miskraam, en een ander deel misvormt ter wereld komt?
  Ook niet.
  Er was dus geen sprake van informed consent.
  Niet omdat u de informatie niet kreeg, en niet omdat u geen toestemming gevraagd is om u in een medisch experiment te betrekken.
  Dat betekent dat de Neurenberg-code is geschonden.
  En daarvoor kunt u alleen terecht bij degene die de prik daadwerkelijk heeft gezet.
  En ik wil wedden dat die mensen zich geen van allen aan u hebben voorgesteld, laat staan u de mogelijkheid hebben gegeven de naam te noteren.
  U ziet het; er deugt zo veel niet aan het hele gedoe met corona dat er niets veel mensen met u mee zullen gaan wanneer u gaat proberen iedereen alsnog massaal te laten testen, en al die gegevens in een database op te gaan slaan.
  Een hele rare website is dit. Aan de ene kant lijkt u tegen verder gedoe met vaccins, maar als ik uw stukje dan lees dan denk ik “hij heeft er niets van begrepen”.

  En sorry dat ik het zeg, maar ik weiger medewerking aan welk medisch onderzoek dan ook dat door de huidige coalitie gedaan wordt.

  1. Bedankt dat u de moeite hebt genomen enkele van onze webpagina’s te bestuderen, hoewel u het meeste kennelijk onzin vond. Ik zal op enkele punten in uw betoog reageren, hoewel wij geen experts op het gebied van vaccinatie zijn, en ook vaccinatie niet zien als dé manier om de pandemie te stoppen. Vaccins zijn ontworpen om het ziekteverloop van Covid19 minder ernstig te maken en de kans op overlijden te verkleinen. Daar zijn de meeste vaccins best goed in. De verspreiding van Covid19 kunnen ze niet stoppen, dus er is altijd een vaccin+ strategie nodig. Op https://alleburgers.nl/ons-plan/indammen/ vind u welke preventiemaatregelen wél doeltreffend zijn om deze pandemie in te dammen.
   Wat de mRNA vaccins betreft: die vormen géén medisch experiment, ze zijn géén gen-therapie (want ze kunnen ons DNA onmogelijk veranderen), en het mRNA van de vaccins wordt na enkele weken vanzelf opgeruimd (zoals alle mRNA in ons lichaam). Verhalen over doodgeboortes en miskramen na vaccinatie zijn fabeltjes, afkomstig van complotttheorieën. Er is geen enkel bewijs voor. Ik kan u dit artikel aanbevelen om de werking van mRNA vaccin beter te begrijpen: https://www.independentsage.org/demystifying-and-debunking-mrna-vaccines/ .
   Wat ik niet begrijp is waarom u zich enorm druk maakt over ingespoten mRNA om het spike-eiwit aan te maken (en antistoffen daartegen op te wekken), terwijl u vergeet dat bij een besmetting met Covid19 het lichaam gedwongen wordt om massaal virus mRNA te produceren, omdat het virus zich ongeremd gaat vermenigvuldigen, inclusief het spike mRNA. Als het spike mRNA gevaarlijk zou zijn, dan is het virus vele malen gevaarlijker.
   Voor het massaal testen, een voorstel van het World Health Network om de pandemie in 2 maanden te beëindigen, is het niet eens nodig om gegevens in een database op te slaan. Ik stel voor dat u het artikel in The Lancet nog eens goed bestudeert. Het is overigens wel zo dat de animo bij de bevolking om ook maar iets te doen om de pandemie te stoppen erg gering is geworden. Daar heeft het zwalkend afbraakbeleid van ons kabinet wel voor gezorgd, daarbij geholpen door aanhangers van complottheorieën zoals u.
   Joop

Reacties zijn gesloten.