Science

Status NL

Evaluatie van de meest recente status van de Covid-19 pandemie aan de hand van de nog overgebleven gegevens over de besmettingen, ziekenhuisbezetting en sterfte en de conclusie van AlleBurgers daaruit, tegenover de coronathermometer van RIVM.

Oversterfte sleutelfactor voor succes

Hier wordt het belang van het bepalen van oversterfte belicht voor het inschatten van de gevolgen van de pandemie. Diverse methodes worden om de oversterfte te bepalen worden vergeleken.

Analyses

Referenties naar internationale datasets, statistieken en grafieken voor het verloop van pandemie in diverse landen in vergelijking met Nederland. De tragische historie van NL in de pandemie verbeeld door het verloop van de dramatische oversterfte in Nederland.

SARS-CoV-2 is airborne, superspreading

Verwijzingen naar publicaties van o.a. José Luiz Colorado over de onweerlegbare verspreiding van Covid-19 door de lucht.

Mondneusmaskers werken

Verzamelde wetenschappelijke feiten over de goede bescherming die mondneusmaskers bieden tegen airborne virussen.

Immuniteits-schuld of -schade?

Analyse van de heftige uitbraken van infecties in Nederland en elders, na opheffen van alle maatregelen tegen Covid19. Is er sprake van immuniteitsschuld? Of beschadigt Covid19 ons immuunsysteem?

Wat is Long Covid?

Uitgebreide beschrijving van Long Covid met alle vastgestelde feiten, vertaald en bewerkt naar een artikel van de WHN, met 30 referenties.

Long Covid en Maatschappij

De maatschappelijke impact van Long Covid op de belangrijkste sectoren gezin, gezondheidszorg en werkplekken. Vertaald en bewerkt naar een artikel van de WHN, met 28 referenties.

Lessen uit Long Covid

Samenvattende verklaring van Yaneer Bar-Yam na internationaal symposium over Long Covid, met korte video, 9 misverstanden over Long Covid en de 5 preventiepijlers.

Oorsprong SARS-2: laboratoriumlek?

Hoe ontstaat een pandemie? De 2 belangrijkste opties: natuurlijke oorsprong vs. laboratoriumlek. Geen bewijzen, maar wel 15 belangrijke aanwijzingen voor de laboratoriumlek-hypothese.

Cover-up Lab-Lek Hypothese

Feiten die in het najaar van 2022 boven water zijn gekomen die bevestigen dat de laboratoriumlek-hypothese is ontkend op niet-wetenschappelijke gronden om gevestigde belangen te verdedigen.

Vaccinatie

Korte video met uitleg over het belang van vaccinatie, beschrijving van de werking en de mogelijke risico’s.

Economie

Enkele referenties en artikelen waarin de redenering ontkracht wordt dat maatregelen om de pandemie in te dammen de economie zouden schaden.

Desinformatie

Bespreking van de Great Barrington Declaration (GBD) en de tegenhanger John Snow Memorandum, en het web van desinformatie rond de libertaire denktank Brownstone Institute.