Biologische dreigingen Doomsday Clock 2023

24 januari 2023

Doomsday Clock: 90 seconds to midnight!

Het is 90 seconden voor middernacht. Een tijd van ongekend gevaar met een angstaanjagende reeks biologische dreigingen. Het bestaande biologische dreigingslandschap maakt duidelijk dat laboratorium-incidenten vaak blijven voorkomen.

AlleBurgers concludeert dat regeringen/WHO, (particuliere) financiers en virologen hoogstwaarschijnlijk op tragische wijze hebben gefaald in de huidige Covid19-pandemie. Deze heeft op ongekende wereldwijde schaal doden, ziektes en sociaal-economische schade veroorzaakt.

De Raad voor Wetenschap en Veiligheid van het Bulletin van de Atoomwetenschappers wijst de internationale gemeenschap erop dat haar vermogen moet verbeteren om uitbraken van infectieziekten te voorkomen, deze snel te detecteren wanneer ze zich voordoen, en om effectief te reageren om de reikwijdte ervan te beperken.

Zie ook ons verslag over de Cover-up Lab-lek Hypothese, met name de op 17 januari 2023 gepubliceerde tijdlijn van US Right to Know van alle paniekreacties van de betrokken wetenschappers bij de uitbraak van Covid19.