“US OriginsOfCovid Hearing” Samenvatting dag 1

Hoofdconclusie wijst naar Wuhan Lab-lek

Publicaties waar Marion Koopmans direct of indirect aan heeft bijgedragen worden “onwetenschappelijk, vooringenomen” genoemd.

Het rapport van de eerste Wuhan WHO/SAGO-missie met Marion Koopmans werd afgekeurd door WHO: Conclusie was: “Lab-lek uiterst onwaarschijnlijk”.
Koopmans werd uit de tweede missie gezet vanwege de vele wetenschappelijke vooringenomenheden en belangenconflicten waar velen bij de WHO over klaagden.

Naar blijkt gaf president Trump waarschijnlijk politiek toe aan president Xi (“Lab-leak is te sinofobisch”). NB het is week 3, januari 2020 met slechts één besmetting in de VS. Dit was het kader waarin Fauci (en Koopmans cs) waarschijnlijk de cover-up moest organiseren.
Het zijn de spelletjes op het wereldtoneel die desastreus uitpakken en wereldwijd circa 30 miljoen levens hebben geëist.

De vraag kwam aan de orde “Waarom was Fauci bezig een cover-up te organiseren voor de lab-lekhypothese? Hij had wel wat anders te doen!!” Dezelfde vraag kan in de Nederlandse parlementaire enquête aan Koopmans worden gesteld. De impact voor het outbreak-management van Fauci (en dus Koopmans) komt later aan de orde. Naar onze mening is die zeer groot. Zowel Fauci als Koopmans ontpoppen zich als bagatelliseerders; Ze kiezen een groepsimmuniteitsbeleid met hoop op succesvolle vaccins. Inmiddels weten we dat de schade in de wereld, de VS en Nederland gigantisch is.

Er blijkt tevens dat media als CNN, maar we weten ook van New York Times en Washington Post niet mochten schrijven over de lab-lek hypothese. Vandaag werd uit de Hancock-files bekend dat de situatie in het VK niet anders was. Waarschijnlijk is er hetzelfde beeld bij wetenschappelijke uitgevers o.a. van tijdschriften als Science en Nature. Wij merkten dezelfde situatie in Nederland. Met name Koopmans en Keulemans (Volkskrant) roerden zich sterk met, wat naar nu blijkt, voortdurende disinformatie.

Dag 1 levert meteen een onthutsend beeld op dat tot nadenken stemt over de rol van diverse spelers in het Nederlandse pandemiebeleid.

The Select Subcommittee on the Coronavirus Pandemic hield een hoorzitting over het Onderzoek naar de oorsprong van COVID-19.

Lees het gehele persbericht