Teken petitie: “Proximal Origin” is bedrog

In maart 2020 werd het artikel The proximal origin of SARS-CoV-2 gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift Nature Medicine, waarin alle speculaties en hypotheses over een laboratoriumlek als de oorsprong van de Covid19 pandemie afgeschilderd werden als complottheorieën. Inmiddels is uit journalistieke en gerechtelijke onderzoeken en sessies van senaatscommissies in de Verenigde Staten vast komen te staan dat de auteurs van het artikel zelf een laboratoriumlek juist heel plausibel vonden, maar dat ze de financiering van “Gain of Function”-onderzoek en onderzoek naar biowapens in biolabs veilig wilden stellen, zie de Origin of Covid timeline.

De organisatie Biosafety Now heeft daarom op 26 juli een open brief, ondertekend door 34 internationale wetenschappers, aan de redactie van Nature Medicin gestuurd met het dringende verzoek om het beruchte artikel “The Proximal Origin” in te trekken, omdat het een wetenschappelijk wanproduct was. Nature Medicine weigert hier echter op in te gaan, omdat het alleen om een opiniestuk zou gaan. Het was indertijd echter juist wel gepresenteerd als het product van gedegen wetenschappelijk onderzoek en werd zelfs gepromoot door de hoofdredacteur.

U kunt het initiatief van Biosafety Now steunen door de petitie te ondertekenen, om hun open brief kracht bij te zetten.

Help mee en TEKEN DEZE PETITIE!